Eperízű Dunakanyar

6 900 Ft -tól

Látogass el az eper hazájába és kóstolj bele az eperbor készítés tudományába!

icon icon icon icon

Az ország egyik legszebb része kétségtelenül a Dunakanyar. Mi ezen belül is az egyik legkedvesebb településre, Tahitótfaluba invitálunk titeket, ami köztudottan az epertermesztés bölcsője. Az Epermester Pincészet néhány évvel ezelőtt arra vállalkozott, hogy újjáéleszti a Szentendrei Sziget epertermesztési hagyományait, és ezzel párhuzamosan megindult az eperborkészítés. Sokan hiszik, hogy az eperbornak csak édes változata létezik, de ez tévedés. Száraz változata – amelyet készítője Epervérnek keresztelt – a legkritikusabbak tetszését is időről-időre elnyeri.

Az eperbor kóstoláshoz a lenyűgöző panorámájú Tahi Kúriát választottuk, amelynek teraszán állva, alattad terül el az egész Börzsöny. A 7 féle bor mellé hidegtállal és profi sommelier-vel készülünk. A gasztro kalandok után a Kúriában őrzött 18. és 19. századi bútorokat, festményeket és relikviákat is megnézzük, hogy a hasunk után jóllakjon a szemünk és a szellemünk.

A csomag tartalma:

– Látogatás a lenyűgöző panorámával rendelkező Tahi Kúriában

– Borkóstoló program, tapasztalt sommelier vezetésével

– Kóstoló 7 féle eperborból, 3*1 dl bor

– Hidegtál

– Programszervezés

Utazótáskába rakom
Eperízű Dunakanyar: 10-20 fő/
8900 Ft / fő
Eperízű Dunakanyar: 21-30 fő/
7900 Ft / fő
Eperízű Dunakanyar: 31-40 fő/
6900 Ft / fő

Utazótáskába rakom
Térkép betöltése, kérem várjon!

Eperízű Dunakanyar

Sajnáljuk az ajánlat már nem él.