Vidéki vigadalom

5 900 Ft

Interaktív falusi élmények a pázmándi Szerelem-völgyben

icon icon

Pázmánd Budapesttől nem messze, a Velencei-dombság szívében lévő gyönyörű kis település, ahol nyugodtan mondhatjuk, megterem minden, mi szem-szájnak ingere. A környék legnagyobb szőlőtermő területeiből a falu szélén fekvő Szerelem-völgyben készítik az izgalmasnál izgalmasabb borokat és a környéken fellelhető finomságoktól sem fosztják meg az ide érkezőket, tradicionális hazai ízekkel, sparhelten készült és kemencében sült ételekkel várják a látogató közönséget.

Programunk során a csapatok szezonális gyümölcsökből lekvárt főzhetnek, állványos kővel őrölhetik meg az ebéd alatt elfogyasztott lepény hozzávalóit és saját maguk készíthetik el – a kizárólag természetes alapanyagokból előállított – otthoni pipere termékeket. A bátrabbak pedig megbirkózhatnak akár a közös hurkatöltéssel is! Tarts velünk és kóstolj bele a vidék ízébe!

– Vidéki workshop, lekvárkészítés szakmai irányítással

–  Bemutató a kézműves technológiákról és a hagyományos módon tartósított házi lekvárról

– Saját címkével ellátott lekvárok ajándékba

– “Búzától a lepényig” avagy a házi lepénykészítés titkai

–  Szakértői praktikák az otthoni masszázs-, illóolaj és szappankészítéshez

– Falusi vendégasztal

– “Tanyasi malackodás” avagy hogyan készül a hurka-kolbász

 

Ajánlatot kérek
Vidéki vigadalom
5 900 Ft/fő

Ajánlatot kérek
Térkép betöltése, kérem várjon!


Az egységes adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem, hozzájárulok, hogy az inSpire Hungary Kft. ajánlatadás céljából az általam megadott személyes adatokat kezelje