Pázmánd Budapesttől nem messze, a Velencei-dombság szívében lévő gyönyörű kis település, ahol nyugodtan mondhatjuk, megterem minden, mi szem-szájnak ingere. A környék legnagyobb szőlőtermő területeiből a falu szélén fekvő Szerelem-völgyben készítik az izgalmasnál izgalmasabb borokat és a környéken fellelhető finomságoktól sem fosztják meg az ide érkezőket, tradicionális hazai ízekkel, sparhelten készült és kemencében sült ételekkel várják a látogató közönséget.
Programunk során a csapatok szezonális gyümölcsökből lekvárt főzhetnek, állványos kővel őrölhetik meg az ebéd alatt elfogyasztott lepény hozzávalóit és saját maguk készíthetik el – a kizárólag természetes alapanyagokból előállított – otthoni pipere termékeket. A bátrabbak pedig megbirkózhatnak akár a közös hurkatöltéssel is! Tarts velünk és kóstolj bele a vidék ízébe!
– Vidéki workshop, lekvárkészítés szakmai irányítással
– Bemutató a kézműves technológiákról és a hagyományos módon tartósított házi lekvárról
– Saját címkével ellátott lekvárok ajándékba
– “Búzától a lepényig” avagy a házi lepénykészítés titkai
– Szakértői praktikák az otthoni masszázs-, illóolaj és szappankészítéshez
– Falusi vendégasztal
– “Tanyasi malackodás” avagy hogyan készül a hurka-kolbász
Ajánlatot kérek