Holdfénysétás fotótúra a Hármashatár-hegyen
július 14. – EARLY BIRD

12 000 Ft 11 000 Ft

Tarts velünk misztikus, holdfényes éjszakai fotótúránkon!

icon icon icon icon icon

Mivel imádjuk a természetet járni és fényképezni, arra gondoltunk, egy egyedi túrasorozat keretein belül ötvözzük a kirándulás és fotózás örömeit. Ezúttal Varga Csaba, nemzetközi díjakkal elismert esküvői fotós és oktató fog minket bevezetni az éjszakai fotózás rejtelmeibe.

Gyakorlott túravezetőnkkel a talán többek számára misztikusan hangzó Tündérerdőtől egészen a Guckler Károly-kilátóig kirándulunk – ez 1,2 km-es távot és 131 méteres szintkülönbséget jelent, amit kényelmes tempóban, szünetekkel fogunk megtenni. Ez a maximum 1 órás túra a közepesen nehéz kategóriába tartozik.

A kilátónál lehetőségünk lesz a lenyugvó Napot megörökíteni, majd panorámafotózással és Budapest éjszakai fényeinek fotózásával folytatjuk a programot. A portréfotózás gyakorlásában tapasztalt modell lesz a segítségünkre. Mindeközben pontos instrukciókat kapunk Csabától, kérdéseinkkel bátran fordulhatunk hozzá, a részletes oktatást követően pedig megismerkedünk az Olympus MILC rendszerrel, és ki is próbáljuk ezeket a gépeket.

Ezt követően visszasétálunk a Tündérerdőbe és elkezdődik a Szentivánéji varázslat! Modellünk tündérré változik és lámpással a kezében várja, hogy megörökítsük őt a Tündérerdő hangulatos fényei között. A Tündérerdő remek helyszín a természetben történő koncepciófotózáshoz, egy hektárnyi érintetlen terület, ahol csodás hangulatvilágítással várnak minket, hogy a fotóink igazán egyediek legyenek. A helyszín ezen a különleges éjszakán teljes egészében és kizárólag a mi rendelkezésünkre áll, szabadon és kreatívan használhatjuk! A program zárásaként lehetőségünk lesz fényfestést fotózni.

 

Szükséges technikai felszerelés:

A legideálisabb a tükörreflexes gép, de úgy állítottuk össze a programot, hogy az is tudjon fényképezni, akinek csak mobiltelefon áll a rendelkezésére.

Amennyiben van állványod, mindenképpen hozd magaddal, de a helyszínen biztosítunk extra két állványt, amelyeket felváltva lehet majd használni.

 

Programterv:

18.00 Találkozó a Kolosy téren a 65-ös busz megállójában

18.08 Indulás a 65-ös busszal a Szépvölgyi dűlőig (10 perces menetidő, a 65A jelzésű busz NEM jó, mert az csak Fenyőgyöngyéig visz fel minket, onnan még 1,6 km séta a Tündérerdő!)

18.30 Találkozó a Tündérerdőben (1024 Budapest, Szépvölgyi dűlő 1.)*

18.30 – 19.30 Fotós túra a Guckler Károly-kilátóhoz (szintkülönbség 131m). Ezután közepesen nehéz túra következik megállókkal, túravezető irányításával. Kényelmes tempóban maximum egy óra az út. A túra alatt nem lesz fotós oktatás, de fotózni, természetesen, út közben is lehet.

19.30 – 20.30 Naplemente-fotózás oktatással, panorámafotózás a kilátóról. A budapesti éjszaka fényeinek fotózása. Itt már a modell is jelen lesz, tehát portréfotózásra is lesz lehetőség. Mindeközben sor kerül az oktatásra, az Olympus bemutatására, és az Olympus MILC rendszer kipróbálására.

20.30-21.15 Séta vissza a Tündérerdőbe.

21.30- 22.30 Szentivánéji koncepciófotózás a Tündérerdőben (modellfotózás hangulatvilágítással, fényfestés)

*Igény szerint a Tündérerdőnél is tudtok csatlakozni a programoz, van parkolási lehetőség:  Kérjük, előre jelezzétek, ha itt szeretnétek csatlakozni!

A programot az időjárási körülmények függvényében (szmog, hóesés, eső stb.) alakítjuk! A további tudnivalókról folyamatosan tájékoztatunk titeket itt és a Facebook-oldalunkon.

A résztvevők hozzájárulnak, hogy az általuk készített képeket az inSpire fotóscsoportban közzé tegyük, és azt a későbbiekben a programok promotálására az inSpire Hungary felhasználja.

“Early Bird” kedvezmény, első 5 vásárló részére: bruttó 11.000,- Ft/fő 

Részvételi díj: bruttó 12.000,- Ft/fő

 

Részvételi díj tartalma: túravezető az erdei túrához, fotós oktatás, profi modell, Tündérerdő bérleti díja, valamint az éjszakai fotózáshoz szükséges kellékek (lámpások, baldachin, éjszakai világítás, fényformáló eszközök).

Részvételi díj nem tartalmazza: a közlekedés költségét a program helyszínére.

 

A részvétel előzetes jelentkezéshez és befizetéshez kötött!

Jelentkezési határidő: július 12.

A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

 

Utazótáskába rakom
Holdfénysétás fotótúra a Hármashatár-hegyen
július 14. – EARLY BIRD
12 000 Ft 11 000 Ft/fő

Utazótáskába rakom
Térkép betöltése, kérem várjon!
Akció!

Holdfénysétás fotótúra a Hármashatár-hegyen
július 14. - EARLY BIRD

Sajnáljuk, minden jegy elkelt