Úttalan-utakon a Bakonyban

14 900 Ft -tól

Extrém kalandok Magyarországon!

icon icon icon icon icon

Azt hittétek, hogy a sok szép vidék mellett úttalan utakra már nem is viszünk titeket? Dehogyisnem! Mégpedig egy igazi embert próbáló kalandra. A Bakony legszebb részén, a Cuha-patak völgyében lévő via ferrata-nak csak a legbátrabbak vágjanak neki! Az útvonal A-tól E-ig különböző nehézségű szakaszokat tartalmaz, így mindenképpen alkalmas a határaitok feszegetésére. Egy ilyen túra professzionális felszerelést igényel, amit mi biztosítunk, illetve szakmai túravezetőt is kijelölünk mellétek, aki folyamatosan vigyázza majd a lépteiteket.

Az indulás előtt igazi paraszt reggelivel készülünk, a kosarunk tele lesz mindenféle jóval, amit a cseszneki panorámát kémlelve fogyaszthattok el, de ha már jó korán bakancsot húznátok, a reggeli helyett piknikcsomagot is kérhettek.

A nap végére pedig egy izgalmas dzsiptúrát tartogatunk, amely során II. világháborús katonai autókkal vágunk neki a festői szépségű erdőnek. A pár órás kirándulás során a Magas-Bakony legszebb részeit barangoljuk be a tágas utastérrel és levehető tetővel rendelkező dzsipekkel. Helybéli idegenvezetőnk úgy ismeri a terepet, mint a tenyerét, így garantáltan a legizgalmasabb utakon megyünk majd keresztül, megismerkedve az erdő lakóinak apraja-nagyjával.

A csomag tartalma:

– Háztáji reggeli a cseszneki várra néző panorámával vagy piknik csomag házi füstöl nyalánkságokból

– Via ferrata-túra szakvezetéssel a Cuha-patak völgyében

– Via ferrata felszerelés (sisak, beülő, kantár)

– 1,5 órás jeep túra a Bakonyban

– Programszervezés

FONTOS! Az ár nem tartalmaz biztosítást.

Utazótáskába rakom
Úttalan-utakon a Bakonyban: 2-9 fő/
16900 Ft / fő
Úttalan-utakon a Bakonyban: 10- 20 fő/
15900 Ft / fő
Úttalan-utakon a Bakonyban: 21-30 fő/
14900 Ft / fő

Utazótáskába rakom
Térkép betöltése, kérem várjon!

Úttalan-utakon a Bakonyban

Sajnáljuk az ajánlat már nem él.