Varázslatos Visegrád
(4 nap, 3 éj)

A Dunakanyar sokunk számra ismerős, mi megmutatjuk rejtélyes arcát, ha velünk tartasz időutazásunkon!

icon icon icon icon icon icon icon icon

Rendhagyó módon szárnyashajóval érkezünk Visegrádra, ahol a Mesterségek udvarán keresztül haladva régi korok mesterségei elevenednek meg előttünk. A dunabogdányi barackosok, a nagymarosi málna vagy a visegrádi szőlőföldek, a helyi föld kincsei egykor eltartották az itteni embert és boldoggá tették. A Zugfőzde Pálinkamúzeum épülete egy kicsit ennek a világnak állít emléket. A Pálinkamúzeum a magyarországi pálinkafőzés történetével foglalkozik, az érdekes történeteket hallgatva egy jó házipálinkát pihenésképpen el is kortyolgathatunk. A visegrádi királyi palota termeit járva szinte érezzük a reneszánsz udvar pezsgését, halljuk a lantok megnyugtató muzsikáját. Megelevenedik előttünk a csodaszép királyi palota  teljes történelmi múltja.

Másnap a Pilis dobbanó szívétől, Dobogókőről indulva, a vadregényes Dera-szurdokon áthaladva, fedezzük fel a történelmi értékeket körülölelő érintetetlen természetet. A vállalkozó kedvűek éjszaka is végig suhanhatnak a Dunakanyar fényei által övezett canopy pályán.

Másnap az eredetileg vadászoknak kialakított, kultikus Spartacus-ösvényen folytatjuk izgalmas felfedező túránkat. A festői Apátkúti-völgyön áthaladva elérkezünk egy kristály tiszta pisztrángos tóhoz ahol mi magunk foghatjuk ki ebédünket, amit hamarosan frissen sütve el is fogyaszthatunk.

Harmadik kalandos napunkon ha kedvünk tartja és még érzünk erőt kenuval a Kisoroszi-szigetcsúcs felfedezésére indulhatunk. A hazafele vezető úton Szentendre másik arca elevenedik meg előttünk miközben a fáradalmak kipihenésére szolgáló kézműves sörünket kortyoljuk a Teddy Beer-ben.

1.nap Reggel Érkezés Budapestről Visegrádra szárnyashajóval Palotaház- Mesterségek Udvara látogatás Délután Szabadidő, ebédszünet Fakultatív program Látogatás a Zugfőzde Pálinkamúzeumban, kóstolóval Látogatás a Királyi Palotában Este Vacsora a szálláson 2.nap Reggel/délután Reggelit követően Túra a Dera-szurdokba, útközben piknikkel A patak mentén futó ösvény több helyen fahidakon vezet át a vízen, néhol a sziklákon átugrálva kelünk át az igazán csak csapadékos időben folydogáló Dera patakon. (13 km, 5 óra) Este Vacsora a szállodában Fakultatív program Éjszakai canopyzás   3.nap Reggel/délután Utazás Pilisszántóra Túra a Spartacus-ösvényen A Visegrádi-hegység egyik legszebb, de kétség kívül legkultikusabb turistaútja az eredetileg vadászoknak kialakított merész vonalvezetésű Spartacus-ösvény,  Pilisszentlászló és Visegrád között húzódik a látványos, keskeny ösvény. Körtúránk Pilisszentlászló központjából indulva kanyarog végig a Spartacus-ösvényen a Telgárthy-rétig, majd a vadregényes Apát-kúti-völgybe érkezünk. (14 km, 5 óra) Apátkúti-völgyben horgászat, majd a kifogott pisztráng megsütése és elfogyasztása az Ördögmalom Étterem segítségével. Fakultatív program Látogatás a Visegrádi Fellegvárban Este Vacsora a szállodában   4.nap Reggel Reggelit követően indulás hazafelé fakultatív program Kenutúra Visegrádtól a Kisoroszi-szigetcsúcshoz   Délután Szentendrén városnézés és szabadidő Fakultatív program Kézműves sör elfogyasztása a Teddy Beer-ben Este Érkezés vissza Budapestre Ajánlatot kérek

Csomag ajánlatunk a következőket tartalmazza:

 • 3 x szállás + félpanzió egy 4*-os wellness hotelben
 • 4 x túravezető díja
 • 1 x utazás szárnyashajóval Budapest-Visegrád között
 • 1 x látogatás a Mesterségek Udvarában Visegrádon
 • 1 x látogatás a Királyi Palotában
 • 1 x vezetett túra a Dera-szurdokban
 • 1 x piknik (szendvics, üdítő ital/ásványvíz)
 • 1 x vezetett túra a Spartacus- ösvényen
 • 1 x ‘fish piknik’ az Apátkúti völgyben
 • 1 x városnézés Szentendrén

 

Fakultatív programok

 

 • Látogatás a Zugfőzde Pálinkamúzeumban, kóstolóval
 • Éjszakai canopyzás
 • Látogatás a Visegrádi Fellegvárban
 • Kenutúra Visegrádtól a Kisoroszi-szigetcsúcshoz
 • Kézműves sör a Teddy Beer-ben

 

 

Ajánlatot kérek
Varázslatos Visegrád
(4 nap, 3 éj)
/fő

Ajánlatot kérek


Térkép betöltése, kérem várjon!











Az egységes adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem, hozzájárulok, hogy az inSpire Hungary Kft. ajánlatadás céljából az általam megadott személyes adatokat kezelje