Partnerprogram

Kik vagyunk?

A Budapest fókuszú utazási irodákkal ellentétben Magyarország vidéki régióira koncentrálunk. Ezzel egyedi lehetőségeket kínálunk arra, hogy értékeket őrző, színvonalas vidéki szolgáltatók szélesebb közönség előtt, országosan is bemutatkozhassanak. Utasaink számára különleges élményeket és kevésbé ismert desztinációkat, aktív turisztikai, gasztronómiai és interaktív kézműves programokat kínálunk. Célunk, hogy csak személyesen meglátogatott, minőségi partnerekkel dolgozzunk együtt, hiszen ez jelenti a garanciát az általunk nyújtott szolgáltatások magas színvonalára is.

Kikkel szeretnénk együttműködni?

Ajánlataink összeállításánál és országos partnerprogramunkhoz elsősorban az aktív kikapcsolódást kínáló szolgáltatókat, kulturális és természeti értékek őrzőit, elfeledett szakmák képviselőit és a minőségi gasztronómiát zászlajukra tűző szolgáltatókat keressük.

Mit kínálunk?

Együttműködő partnereink egyedi szolgáltatásait egyéni, csoportos és üzleti vendégeink számára közvetlenül értékesítjük, egyedi megállapodás keretében pedig élménykereső felületünkön kizárólagosságot nyújtunk és hirdetési felületeinken kiemelt megjelenési lehetőséget biztosítunk.

Hol jelenünk meg?

A mai trendekkel és igényekkel lépést tartva, értékesítésünk olyan platformokon történik, amelyek szélesebb közönséghez érnek el, mint a hagyományos hirdetési felületek. Online felületünkön lehetőség nyílik vendégeinknek egy utazási webshop-on keresztül azonnali foglalásra és érdeklődési területüknek megfelelő program keresésre is.

Egyedi megjelenési felületeink mellett, igény esetén marketing turisztikai tanácsadást nyújtunk és részletes marketing stratégiát dolgozunk ki.

Amennyiben partnerprogramunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat link